MSDŽ sk.A 4.kolo

30.03.2014 15:34

Vítkovice-Stachovice 1:1

Nové Sady-Český Těšín 1:1

Pržno-Ostrava 0:4

Bruntál-Lubina 3:2

Trojanovice-Havířov 0.9

Brušperk-Veřovice 4:1

 

KOMENTÁŘE:

Nové Sady-Český Těšín 1:1(0:0)

velké překvapení v Olomouci zařídily hráčky hostů z Těšína když proti zkušenému celku domácích uhrály remízu.Velkou oporou Těšína byla brankářka Bajtková,jenž chytla několik vyložených šancí.Domácí šli do vedení v 65.min zásluhou hráčky Těšína jež nešťastně tečovala míč do vlastní branky.Těšín srovnal po akci Simony Brantelové v90.min.Dařilo se pokrývat domácí hvězdu Lexovou a další hráčky a tak si Těšín přes nespornou herní převahu domácích odvezl nečekaný bod. 
Bruntál-Lubina 3:2 (0:0)
Lubina v utkání s favorizovaným Bruntálem držela do poslední minuty remizu 2:2 a zápas ztratila také až v poslední minutě po střele z trestného kopu z 30 metrů zahrávaného Klárou Jarošovou.Utkání bylo poznamenáno velmi nepříjemným zraněním dvou hráček domácího týmu,které utkání nedohrály.
Trojanovice,Bystré-Havířov 0:9 (0:2)
utkání dopadlo dle očekávání.Domácí kladli významný odpor pouze v první polovině utkání.
Pržno-Slovan Ostrava 0:4 (0:3)
Domácí hráčky nebyly schopny skórovat ani z nejvyloženějších pozic a zkušené děvčata ze Slovanu postupně svůj náskok navyšovala.Neproměňování šancí trápí domácí tým už několikáté utkání v řadě.
Brušperk-Veřovice 4:1 (3:0)
domácí měli k dispozici hráčky na střídavý start z Baníku Ostrava.Veřovice nastoupily bez své špičkové útočnice Beaty Najvarové,ale přesto je výsledek dosti jednoznačný.Branky 29.Min.Holexová1:0 , 35.min.Šmídová 2:0 z penalty,38.min.Káňová 3:0,48.min.Bražinová 3:1,89.min. Kurečková 4:1.
Vítkovice-Stachovice 1:1 (1:1)
všechny branky padly v první polovině utkání.Už v 5min poslala domácí dovedení Špiláčková a ve 27.min. srovnávala Tihelková.Za hosty nastoupila i Petra Pospíšilová v útoku,aby se časem přesunula do obrany.Šance na obou stranách byly vyrovnané a dá se tedy říci,že dělba bodů byla spravedlivá.Informace poskytl vedoucí družstva Vítkovic pan Matýsek.